Overnight oats met pindakaas, banaan en blauwe bessen

Overnight oats met pindakaas, banaan en blauwe bessen

Kooktijd: 5 minuten
Porties: 1
Auteur: Greendish.nl

Ingrediënten

  • 1 rijpe banaan
  • 1 el 100% pindakaas zonder stukjes
  • 75 g havervlokken
  • 100 ml water of plantaardige melk
  • 15 g chiazaad
  • 1 tl kaneel
  • snufje zout
  • 75 g bevroren fruit bv blauwe bessen of een zomerfruit mix

Instructies

  1. Prak de banaan fijn in een glazen pot, voeg de pindakaas toe en mix door elkaar.
  2. Voeg de havervlokken, het water, chiazaad, kaneel en ‘t snufje zout toe en mix tot een geheel.
  3. Voeg het bevroren fruit toe en mix door door tot het fruit goed verdeeld is.
  4. Laat een nachtje in de koelkast staan en geniet er de volgende ochtend van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Beoordeling:




Vul een reactie in
Vul hier je naam in...