Volkoren wraps met vegan tzatziki en groenten

Was ik weer! Had even een burn-outje toch. Of nouja, “had”… Ben er waarschijnlijk de komende tijd nog wel druk mee. Zal jullie de rest van de details besparen, ben weer terug met een recept! Deze keer: volkoren wraps met vegan tzatziki een groenten.

Wraps zijn eigenlijk altijd m’n go-to voor een snelle lunch. Ideaal om te vullen met wat ik over heb van de avond ervoor, of zelfs van het ontbijt. In dit geval had ik nog wat vegan tzatziki en geroosterde BBQ bloemkool over, dus heb deze erin verwerkt.

Volkoren wraps met vegan tzatziki en bloemkool uit de oven

De bloemkool is vrij heftig op zichzelf, dus de toevoeging van de tzatziki helpt al een hoop om de boel wat frisser te maken. Daarnaast heb ik nog een bosuitje, romaine sla en romaatjes toegevoegd.

Normale tomaten zijn ook gewoon prima (store bought is fine xxx), maar romaatjes hebben naar mijn mening een stuk meer smaak.

Eigenlijk wijst dit recept zich wel voor zich… Stop alles in een volkoren wrap en je bent klaar! Maar voor de goede orde:

Volkoren wraps met vegan tzatziki en groenten

Een gezonde lunch die zo op tafel staat!

Kooktijd: 5 minuten
Porties: 2 wraps
Auteur: Greendish.nl

Ingrediënten

  • 2 volkoren tortilla wraps
  • 4 blaadjes romaine sla
  • 100 gr romaatje tomaatjes
  • 1 bosui
  • 100 gr bloemkool uit de oven zie tips
  • 4 eetlepels vegan tzatziki zie tips

Instructies

  1. Snijd de romaatje tomaatjes in vieren en de bosui in ringen.

  2. Verwarm de volkoren tortilla wraps kort, volgens instructies op de verpakking

  3. Plaats 2 blaadjes romaine sla op beide wraps en verdeel de tomaatjes, bosui en bloemkool over de wraps. Verdeel de tzatziki over de wraps.

  4. Rol de wraps op en serveer direct.

Tips

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Beoordeling:




Vul een reactie in
Vul hier je naam in...